E-cigaretten, vad är det och hur fungerar det?

Trots att de har varit på marknaden länge, vet många fortfarande inte exakt vad en e-cigarett (elektrisk cigarett) är något du kan läsa mera om här. Än mindre att man vet att denna typ av cigarett används alltmer för att stoppa (vanlig) rökning. Dessutom är det en teknisk produkt som består av delar som du förmodligen aldrig har hört talas om. När det gäller villkoren Joyetech spolar eller “vaping” människor ofta inte kan föreställa sig något ännu. Det är därför vi trodde att det skulle vara en bra idé att sätta alla ins och outs av e-cigaretten tillsammans.
Hur fungerar en e-cigarett

En e-cigarett är en elektronisk som du kan Läs här, Klicka här, Se här, Vape anordning i vilken en vätska förångas. Det är en variation på rökning av traditionell tobak. De så kallade e-vätskorna som du röker istället för den tobaken har olika smaker, styrka och kvalitet. E-cigaretter finns i alla former och storlekar. Användningen av en elektrisk cigarett kallas också “vaping” eller “vaping”.’
De olika delarna av en e-cigarett

En elektronisk cigarett fungerar helt enkelt och använder ett batteri för sin energi istället för eld, som med traditionell tobak. De vanligaste varianterna är återanvändbara och har ett uppladdningsbart batteri som du laddar via ett eluttag eller en USB-anslutning till en dator eller bärbar dator. E-cigarettens batteri ger värmen som gör att e-vätskan avdunstar. Med några elektroniska cigaretter aktiverar du batteriet genom att helt enkelt suga den så kallade “driptip” och med andra e-cigaretter trycker du på brandknappen med vilken batteriet är aktiverat. Förutom batteriet består en e-cigarett av en spole, en clearomizer och en driptip.
Clearomizer och spolen

En clearomizer säkerställer förångning av e-vätskan. Det finns många clearomizers och tankar på marknaden. I denna clearomizer placerar du spolen (eller förstärkaren), så förångningen fungerar optimalt. Spolen, eller sprejhuvudet, är värmeelementet i clearomizer som avdunstar e-vätskan i e-cigaretten. Spolar görs ofta speciellt för en viss tank eller clearomizer. När du köper måste du också se till att spolen passar den valda tanken. Om du ska köpa en spole, ta hänsyn till typen av tank och önskad ångupplevelse.
Driptipen

Driptip är det utbytbara munstycket som placeras på clearomizer, även kallat atomizer. Clearomizer innehåller en tank för att tillsätta e-vätskan. Spolen är, som sagt, en del av clearomizer, vilket gör att e-vätskan avdunstar. För en lång livslängd är det klokt att behålla de enskilda delarna väl. Du måste också byta spolen regelbundet för att behålla smak och kvalitet.
E-cigaretter finns i olika storlekar

Så kallade mikro-e-cigaretter är vanligtvis samma storlek, och ofta något mindre än en traditionell cigarett. Det finns också elektriska cigaretter med större design, som i de flesta fall är mer fokuserade på det erfarna spjället. Större batterier / mods har mer kraft och ett kraftfullare batteri innebär större ångproduktion.
E-cigaretten som ett sätt att sluta röka

Den elektriska cigaretten används ofta som ett hjälpmedel för att sluta röka traditionell tobak. Detta är möjligt på grund av de olika nikotinnivåerna i vätskan som kan krossas. Detta gör att du gradvis kan minska nikotinberoende med en e-cigarett.